Μενού Κλείσιμο

Ποιο πτυχίο να διαλέξω;

Ποιο πτυχίο να διαλέξω

C2. Ο στόχος των περισσοτέρων είναι η ανώτατη γνώση που μπορεί να λάβει κανείς σε μία ξένη γλώσσα έτσι ώστε να μπορεί να έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει όλες τις καθημερινές αλλά και πιο σύνθετες καταστάσεις με άνεση και χωρίς άγχος όταν βρίσκεται ανάμεσα σε φυσικούς ομιλητές. Το Γ2 είναι επίσης το πτυχίο που δίνει πάντοτε ένα επιπρόσθετο προσόν και μας κάνει να ξεχωρίζουμε στην αγορά εργασίας.

C1. Σε ορισμένες γλώσσες, όπως για παράδειγμα στα Σουηδικά, το πτυχίο του Γ1 είναι προαπαιτούμενο για σπουδές αλλά και πολλές φορές και για εύρεση εργασίας. Σε γλώσσες όπως στα αγγλικά όπου το Γ1 θεωρείται ένα μεταβατικό στάδιο στο ανώτατο πτυχίο, το Γ1 είναι το πτυχίο που θα δώσει το κίνητρο και τα εφόδια σε κάποιον για να συνεχίσει στο επόμενο βήμα.

B2. Ένα πτυχίο αντιστοιχίας επιπέδου Β2 είναι η ασφάλεια ενός μαθητή και η απόδειξη του ότι έχει κάνει τη σωστή επιλογή γλώσσας και το σωστό διάβασμα για την επίτευξη του στόχου του. Το πτυχίο του Β2 σε οποιαδήποτε γλώσσα είναι ένα προσόν το οποίο δίνει ακόμη ένα εφόδιο για την θέση εργασίας που μας ενδιαφέρει.

Μέγεθος Γραμματοσειράς
Αντίθεση