Μενού Κλείσιμο

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Let's Talk

Το Let’s Talk είναι το καινούριο κέντρο ξένων γλωσσών της πόλης που ήρθε για να αλλάξει όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στην εκπαίδευση ξένων γλωσσών.

Σε εμάς μπορείτε να απευθυνθείτε για οποιοδήποτε πληροφορία χρειάζεστε όσον αναφορά την εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας, την εκπαίδευση και τις σπουδές στη συγκεκριμένη γλώσσα καθώς και πληροφορίες που αφορούν τον εργασιακό τομέα σε ευρωπαϊκές χώρες και κυρίως στον κλάδο υγείας.

Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων σχηματίζοντας ολιγομελή τμήματα με προσανατολισμό τις ιδιαίτερες ανάγκες των σπουδαστών μας.

Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση και οι ασυναγώνιστες τιμές του Let’s Talk κάνουν το όνειρο σας πραγματικότητα.

Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση και οι ασυναγώνιστες τιμές του Let’s Talk κάνουν το όνειρο σας πραγματικότητα.

Γιούλη Διαμαντίδου

Julie Diamantidou

Υπεύθυνη Σπουδών

Ιδρυτής του Let’s Talk είναι η Julie Diamantidou η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοιτώντας το λύκειο, διάλεξε την χώρα της Σουηδίας για σπουδές και συγκεκριμένα το Πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ. Στη Σουηδία διέμεινε και εργάστηκε για περίπου 10 χρόνια. Τελειώνοντας τις σπουδές της με τίτλο Masters of Education in Swedish and in English, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη όπου και μένει και εργάζεται μέχρι σήμερα.

Ο Σκανδιναβικός πολιτισμός καθώς και οι ιδιαίτερες σπουδές πάνω στην Αγγλική και Σουηδική γλώσσα ταυτόχρονα με την παιδαγωγική κατάρτιση, που τις παρείχε το Πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ, τις έδωσαν τη γνώση και τις τεχνικές ώστε να διδάσκει με σύγχρονες, εναλλακτικές και παιδοκεντρικές μεθόδους διδασκαλίας ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένη παραδοσιακή διδασκαλία. Σύμφωνα με αυτή τη φιλοσοφία διαμορφώθηκαν και οι αίθουσες του Let’s Talk, όπου η κάθε μία εκφράζει και μία μέθοδο διδασκαλίας (ομαδοκεντρική, μέθοδος πρότζεκτ, εξατομικευμένη και δασκαλοκεντρική).

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά, να σας μιλήσουμε για την φιλοσοφία μας καθώς και να κάνουμε ένα πρόγραμμα για το πως θα μπορέσουμε μαζί να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε  τον στόχο σας πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

Welcome!
Välkomna!

Μέγεθος Γραμματοσειράς
Αντίθεση